Aankoopmakelaar in Zwolle

Aankopen

Een woning vinden is tegenwoordig niet zo moeilijk. Op internet staan duizenden woningen te koop en met het intikken van een aantal zoektermen toont de computer een lijst met woningen die aan uw criteria voldoen. Plaatjes vertellen echter niets over de staat waarin een woning verkeert, gebreken worden niet genoemd en belangrijke informatie over de buurt ontbreekt vaak.

Goede begeleiding kan u achteraf veel geld besparen. Zeker als de gebreken leiden tot juridische gevolgen, met alle financiële consequenties van dien. De persoonlijke woonwensen die ieder mens heeft, zijn niet te vertalen in algemene zoektermen. Internet is een uitstekend hulpmiddel voor de oriëntatie, maar een website zal nooit uw persoonlijke woonwensen kunnen rubriceren. Hier is het vakmanschap van De Moderne Makelaar onontbeerlijk!

Pakket aankoopmakelaar

Met De Moderne Makelaar heb je de zekerheid van een vakkundige NVM makelaar, met ouderwetse service en een flexibiliteit en courtage die bij deze tijd past.

Wij verzorgen van A tot Z de aankoop begeleiding van uw droomwoning!

Slechts € 5.000,- inclusief btw.

Wij hanteren vaste bedragen, geen intrekkingskosten en geen maandelijkse kosten of andere verborgen kosten. De bemiddelingsovereenkomst is op ieder moment opzegbaar.